[3 min läsa]

ZKTeco, en global ledare inom biometri och säkerhetsteknologi, meddelade idag att Brightec Time har integrerat sin senaste SLK20M -fingeravtryckssensor i deras innovativa terminal TS3807, sade Dirk Lüders, Global Partnership Director på Brightec Time

“TS3807 är en perfekt lösning för företag eller leverantörer av WFM-lösningar som kräver en pålitlig kombination av fingeravtrycks-ID-integrerade och kvalitets terminaler. Brightec Time-tekniken är verkligen ett av de mest föredragna alternativen som finns tillgängliga..

”Det finns en stigande global efterfrågan på smartare och säkrare sätt att identifiera människor. Biometrisk teknik pressar gränserna på denna arena och konsoliderar ökad säkerhet med enastående bekvämlighet. Brightec Time omfattar denna utveckling och ser SLK20 -integrationen som en mest värdefull förlängning av deras förslag. Vi är väldigt glada och stolta över att vi är en Brightec Time Biometrics Partner. ”

Sa Fernando Ducay,VD på ZKTeco Europa.

Både Brightec Time och ZKTeco EU är starkt engagerade i att upprätthålla detta partnerskap och ser fram emot den framtida utvecklingen.

Om ZKTeco Europe

ZKTeco är ett multinationellt företag som specialiserar sig på tillverkning och utveckling av avancerad CCTV, Time & Attendance och Access Control-teknik. Med över 30 års erfarenhet på den globala marknaden drar ZKTeco nytta av ett högt kvalificerat team med över 3500 anställda över hela världen och egna tillverkningsanläggningar som, tillsammans med sina FoU- och teknik avdelningar, säkerställer komplett egenproduktion av alla aspekter av dess hårdvara, firmware och programvara. ZKTeco är en av pionjärerna inom multibiometrisk och RFID-teknik och dess produkter finns över hela världen, med över 180 miljoner användare över hela världen.

Om Brightec Time

Sedan 1999 har Brightec TimeSweden designat, konstruerat och tillverkat terminaler av bästa klass som specifikt används med avancerade molnbaserade webbappar för Workforce Management, tid och närvaro & löner. Deras innovativa idéer ledde till en tidig användning av pekskärmsteknik för enkel och visuellt ökning av användningen för dessa applikationer.

I den dagliga verksamheten hos företag inom myndigheter, detaljhandel, tillverkning, hälsovård och logistik, är vårt uppdrag enkelt – att få WFM-webbapplikationer att fungera och se fantastiska ut.

För mer information besök www.brightectime.com och följ Brightec TimeLinkedIn här.