T&A KLOCKA

T&A Cloud-programvara från Brightec Time

[5 min läsa]

Under de senaste 20 åren har stora företag använt våra Brightec Time i kombination med sofistikerade molnbaserade Workforce Management (WFM) -lösningar för att hantera och övervaka anställdas produktivitet, för att beräkna roterande schemaläggning och för att lösa en mängd andra back-office, hr, redovisnings och lönebehov.

Men hur är det med mindre företag som inte behöver eller inte har råd med sådan komplexitet?

Som tillverkare av webbaserade Brightec Time kontaktas vi ofta av mindre företag med ambitioner att växa men som idag helt enkelt bara behöver hålla personalnivåerna optimerade och flexibla, övervaka att anställdas löner är korrekta, hantera semester eller sjukdagar och samtidigt hålla koll på produktiviteten.

För att stödja dem har vi utvecklat ” Klocka

Klocka är en modern software-as-a-service (SaaS) som när den används med terminaler, stationär eller mobil i realtid kan övervaka anställdas närvaro och den resulterande lönen. Detta gör ersättningen genomskinlig och rättvis så att man undviker friktion som orsakas kring frågan om lön mellan anställda och ledningen. Men inte bara det, den ger också verksamheten data för att beräkna kassaflöde samt spara tid och pengar vid bearbetning av administrationskedjan. För alla små företag är dessa mjukvarutillgångar oerhört fördelaktiga.

För att Klocka ska löna sig är den särskilt utformad för flera användare; oavsett om det är anställda, admin eller ledning. Kostnaden sprids därför bland många och eftersom den sitter säkert i molnet (i EU) är den tillgänglig för den du ger åtkomsträttigheter till- varhelst, när som helst.

eco

En av dagens industriella utmaningar är hur man kan hjälpa till att rädda vårt ekosystem och som svenskt företag är vi också medvetna om miljön.

Trots att det finns ett överflöd av skog och vattenkraft i Sverige, minskar användning av Klocka behovet av papper eftersom information lagras och är tillgänglig dygnet runt online för dig och/ eller din anslutna lönepartner. Dessutom kommer våra terminaler att ha APD (automatisk avstängning) vilket innebär inställningar för låg effekt eller viloläge för att hålla elkostnaderna minimerade och hjälpa till att förlänga komponentens livslängd. (förväntat H2 2020)

För många företag är användning av en Time & Attendance-webbapp det första steget för att säkerställa att både de och deras anställda får rätt lön för rätt arbetsmängd.

För att göra det är det viktigt att veta exakt när deras personal anländer, äter lunch, arbetar övertid och när de åker hem. Men andra företag kan behöva djupare nivåer av information som att matcha noggrann bemanning med fluktuerande efterfrågan, stoppa / starta specifika projekt, övertid, frånvaro, arbetsflöde och mycket mer.

För att dra fördel av den värdefulla informationen är det också möjligt att välja en Timespot-terminal som är ansluten till en molnbaserad Workforce Management-lösning som antingen innehåller eller direkt länkar till en lönetjänst.

Men om du i dag bara behöver det första steget i Time & Attendance, kan implementering av kombinationen av en Timespot-terminal med Klocka webbappen vara en idealisk start för dig.
Med hjälp av Timespots pekskärm för att komma åt Klocka-gränssnittet har du ett snabbt och intuitivt sätt att tillhandahålla tidsrapportering i realtid som kan överföras till de flesta lönetjänster. För små till medelstora företag utgör denna kombination en perfekt startnivå och en kostnadseffektiv lösning.

Men en annan viktig molnfördel är att i framtiden när ditt företag växer och behöver en komplex WFM-lösning kan många sådana webblösningar nås från din Timespot Terminal vilket gör den användbar i många år framöver och ökar din initiala ROI ännu mer.

Om du tror att Klocka © kan vara en fördelaktig lösning för dig, skicka oss nedanstående kontaktformulär för att ordna en introduktionschatt eller online-demo.

Hur kan vi hjälpa dig?