[2 min läsa]

Det är med stort nöje jag nu börjar som VD på Brightec Time. Brightec Time är ett företag med stora möjligheter. Att arbeta med Brightec Time terminaler och produkter för multifamily-hus känns väldigt inspirerande. Johan Hägerlöf har utsetts till ny VD för Brightec Time. Han ersätter Mikael Boman, som under en tid fungerade som tillfällig VD. I sin roll som VD kommer Johan att ha det totala ansvaret för Brightec Time i både Sverige och utomlands.

Johan har tillbringat större delen av sitt yrkesliv inom elektronik och informationsteknik. Han har varit med och börjat utveckla tre företag från grunden, inklusive: Flowscape. Bredvid kommer Johan från en roll som produktchef för Flowscape, där han hade roller som utvecklingsprojektledare, kundprojektledare och installationschef under åren.

Det är med stort nöje jag nu börjar som VD på Brightec Time. Brightec Time är ett företag med stora möjligheter. Att arbeta med Brightec Time terminaler och produkter för multifamily-hus känns väldigt inspirerande. Vi välkomnar Johan varmt till Brightec Time och ser fram emot att arbeta tillsammans.

dev