“KLOCKA” WHITE-LABEL APPS

Licens för Klocka App & molnbaserad autentiseringstjänst

[4 min läsa]

Inledning

Så gott som alla WFM-leverantörer har en mobilapp för rapportering av tid. Men vad händer när deras kunder behöver terminaler; professionella och
robusta terminaler med en molnbaserad applikation som hanterar inte bara tid registrering utan även identifiering av användare, realtidssynkronisering av data till backend och , till andra terminaler eller mobiler och datorer.

Klocka-applikationen har utvecklats speciellt för att tillgodose behoven från leverantörer av Molnbaserade Workforce Management lösningar av en Time & Attendance-applikation med stöd för identifiering av anställda; via RFID-kort, taggar och/eller biometrisk fingeravtryck/TouchID och beröringsfri ansikts igenkänning.

Förinstallerad för att fungera sömlöst med plug ’n’ play-terminaler (exempel ovan) ger Klocka applikationen exakt realtids data för anställdas in- och ut, pauser, frånvarokoder och mycket mer.

Med hjälp av dedikerade servrar lagras och synkroniseras RFID-kort och biometrisk data även med WFM-partnerns egna backend via API: er för att tillhandahålla data för affärskritiska moduler som till exempel lön, schemaläggning, uppgiftshantering och annan viktig affärsinformation.

Viktig roll för Klocka specialterminaler

Det som gör Klocka till en viktig spelare i varje Workforce-portfölj, är att den kan vara en källa av återkommande intäkter, ökad försäljningskonvertering och bibehållet kundengagemang.

WFM-leverantörer behöver inte längre själv försöka med att hitta en lösning för en webbaserad terminal. Med Klocka får man en T & A-app integrerad med deras API för registrering, identifiering och synkronisering.


Den Klocka-integrerade terminalen, som är lämplig för både små och stora företagskunder, synkroniseras inte bara med flera terminaler i samma byggnad, stad, land eller faktiskt var som helst i världen, utan också med rapportetring via mobil eller stationära datorer. Klocka ökar därmed de anställda möjlighet att ”Stämpla-in här” Stämpla-ut där”

Transaktionerna som görs på Terminalerna skickas omedeölbart i realtid till backend, men vid eventuella internetstörningar kan transaktionerna registreras offline i terminalen för synkronisering till servern vid återanslutning.

Dessa ”Built 4 Business” -terminaler är konstruerade för att fungera 24/7/365. För applikationsprogramvaran, autentiseringstjänsten och terminalhårdvaran (inklusive RFID / Biometriska läsare) erbjuds alternativ för support och garanti över hela världen*

Profilering via användargränsnitt

Användargränssnittet kan anpassas för att ge ett individuellt utseende och känsla för att lyfta fram WFM-leverantörens eller slutkunds profil. Det görs genom att inkludera kännetecken som logotyper och färger från grafisk profil i användargränssnitt.

Hur fungerar Klocka?

Utöver registrering och övervakning av terminaler administrerar Brightec Time Autensifiering hanterar molntjänst även aktuella identiferingstekniker. Cloud Service. Tjänsten administrerar alla terminaler i nätet genom att synkronisera data för olika identifieringsmetoder (RFID och / eller biometri)

Via partner API, skickas användar transaktioner (t.ex.: klockning-in) realtid till partnens backend server.

Fjärrövervakningstjänsten omfattar status för varje terminal, fjärrstyrning samt övervakning av WFM-partners API-svarstatus.

Klocka Partnerlicensavgift

A)Klocka-app + RFID-tagg / fob / kort autentiseringstjänst

£ 6,5, € 7, $ 7,5, 79 kr per månad per terminal

B)Klocka-app + RFID-tagg / fob / kort + Biometrisk fingeravtryck TouchID-autentiseringstjänst

£ 12, € 14 , $ 16, 159 kr per månad per terminal

  • Upptill 10 000 användare per kund
  • Obegränsat antal terminaler per kund
  • Licens aktiverad och fakturerad vid leveransen till slutkunden.
  • Betalas varje år i förväg
  • Programvarusupport och underhåll som ingår under användningstiden
  • Priserna kan komma att ändras.
  • * Se villkor

  För ytterligare information kontakta:info@brightecgroup.com

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?