Företagsbakgrund2021-02-17T08:29:57+00:00

40 års erfarenhet

[4 min läsa]

Precis utanför den historiska och vackra staden Stockholm ligger Brightec Time Sweden AB

TimeSpot® TS15 från 2013

Med en bakgrund av innovation inom tidsrapportering sedan slutet av 70-talet har företaget upprepade gånger visat sig vara en banbrytare för kostnadsbesparande lösningar inom tidsrapportering.

Från och med 1979 introducerade föregångaren till Brightec Time mikroprocessorer för tidstämplingsenheter, vilket strax följdes av lanseringen av identifiering med RFID-taggar.
I slutet av 90-talet blev Brightec Time först med att byta ut traditionella knappsatser mot TimeSpot ™ Touch Screen-terminaler..

TimeSpot® TS05 med inbyggd GPRS från 2016

Strax efter optimerades sortimentet med introduktionen av TFT-skärmteknologi.
År 2006 blev Linux OS den robusta och stabila ryggraden i Brightec Time produkter,och de lyckades till och med testa sin stabilitet i ett nätverk med 1000+ terminaler!
Senare tillkom de mer flexibla terminalerna som direkt kan köra kundernas egna webbaserade WFM och HCM molnlösningar. För att förbättra de anställdas upplevelse ytterligare lanserades stora 15 ”TFT-pekskärmar för att skapa större möjligheter för utvecklare att lägga till fler tjänster, funktionalitet och flexibilitet inom deras WFM UI.
Sedan dess har Brightec Time, som så många andra svenska * företag, fortsatt att förnya sig och uppgradera sortimentet, nyligen introducerade de oem-alternativ och Windows som en annan alternativ plattform.
Som ett högspecialiserat design- och ingenjörsföretag med gamla rötter men med ett modernt och öppet synsätt välkomnar vi och värderar våra partnerskap som syftar till att förbättra våra gemensamma kunders ambitioner och deras anställdas välbefinnande vilket i slutändan blir till förmån för alla berörda.
Vårt yttersta uppdrag är att få alla webbaserade WFM-, HRM-, Payroll- eller MES-lösningar att se fantastiska ut.
*Spotify, Skype, iZettle, Ericsson, Electrolux, IKEA och mer
Alla produktnamn, varumärken och registrerade varumärken tillhör respektive ägare. Alla företags-, produkt- och servicenamn som används på denna webbplats är endast avsedda för identifiering. Användning av dessa namn och varumärken innebär inte godkännande.

OM DU VILL VETA MER OM ATT BLI EN BRIGHTEC TIME PARTNER – SKRIV EN RAD TILL OSS IDAG.

    Till toppen