DISPLAY ONLINE

Tänker du på dig själv som tillräckligt socialt framåt för att enkelt skaffa vänner i ditt bostadsområde, studentområde, lägenhetsområde eller grannskapet till ditt äldreboende?

[8 min läsa]

I så fall – bra för dig!

Men inte alla är så utgående.

För att uppmuntra till en större känsla av gemenskap med mer interaktion, ett bättre flöde av lokal information och ett bekvämt sätt att dela faciliteter och tjänster har vi utvecklat ”Affinium”.

Affinium är en familj av digital hårdvara som förenar pekskärmsterminaler, kiosker, åtkomstpunkter och digital skyltning som alla arbetar tillsammans som ett interaktivt nav i realtid. Även för dem som är ”på väg” är navet tillgängligt dygnet runt via mobil, surfplatta, bärbar dator eller stationär dator.

Affinium löser problemet med att slå samman nätverk i samhället med delning av tjänster på platsen, säkerställer åtkomsträttigheter till alla anläggningar samt möjliggör kostnadsbesparingar för anläggningsförvaltningen.

Kostnadsbesparingen sker genom att kombinera väsentlig övervakning och systemunderhåll från en enda instrumentbräda, vare sig den befinner sig I det lokala kontoret eller flera mil bort på fastighetsförvaltningens högkvarter.

I verklig nordisk stil är gränssnitten på skärmen tydliga, kortfattade och intuitiva att använda. De är särskilt utformade för att enkelt reservera, boka och få säker tillgång till de delade gemensamma faciliteterna eller tjänsterna.

ROI En del av den tillhandahållna funktionaliteten kan vara ditt eget varumärkes webshop med tjänster från en tredje part genom vilken allt från frisör, shopping, kemtvätt eller spa kan bokas och betalas för – vilket ger nya värdefulla inkomster.


Från bokning av gästsviten, tvättstugan, tillgång till gymmet, privat parkering, återvinningsrummet eller att kolla upp var människor i ditt samhälle bor till att få kampanjer, informationsuppdateringar och mycket mer. Allt detta finns nu nära tillgängligt.

När det gäller så har vi gjort även deras vardag mycket lättare.

Bakom kulisserna har de tillgång till en navpanel som hanterar, övervakar och underhåller alla användargränssnitt. Från realtidspostning av privata eller offentliga meddelanden till ändring av lägenhetsdörrnamn eller till och med namn på brevlådor – allt hanteras från huvudenheten, oavsett om den ligger på eller utanför platsen.

Ledningen kan även välja att integrera relevant och riktad annonsering på något av gränssnitten. Förmånstagare kan vara lokala företag som får synlig åtkomst till invånarna, samtidigt som de ger en reklaminkomst till byggnadsledningen eller föreningen som ett sätt att stödja kostnader. Detta kan i sin tur sänka bosättningsavgifterna för hyresgäster, hyra eller medlemskostnader. Det är en win-win för alla.

Med 20 + års erfarenhet har vi utvecklat inte bara programvaran bakom hubben, utan också exceptionellt robusta pekskärmsterminaler, kiosker och digitala skyltar, som normalt används för industrier där behovet av tillförlitlighet kräver att de fungerar 24/7/365. Förhållanden som vanliga plattor helt enkelt inte är designade för.

För att göra det hela enkelt och roligt att använda är våra färgskärmar inte bara vad vi kallar för “pekskärm” utan de tål också att klämmas på, pressas och till och med att slås på. Lätta att använda inte bara för den yngre generationen utan också för äldre användare vars handrörelser kan vara mindre flexibla.

Sammanfattningsvis är motivationen för att använda Affinium att ge slutanvändare en modern kombination av personliga eller offentliga användargränssnitt med realtidsinformation samt användbara tjänster som samtidigt ger din personal, ledning och aktieägare inkomst och tidsbesparande förmåner.

Oavsett om du är från ett Management-företag (FM), en återförsäljare av lösningar, bostadsförening, idrottsföreningar eller campus, låt oss veta vad du vill få ut av Affinium.

Hur kan vi hjälpa dig?