[2 min läsa]

Som en del av vår fortsatta expansion i Sverige är vi glada över att tillkännage utnämningen av Josefine Bergström till ny Key Account Manager.
Efter att ha intervjuat många kandidater var det hon som imponerade mest på oss med hennes engagemang inte bara för försäljning utan framför allt hennes fokus på att skapa meningsfulla partnerskap.
På Brightec Time lägger vi ett stort värde på relationer med våra återförsäljarpartners och tror att Josefine kommer att passa in utmärkt i våra affärsmål, och att hon även kommer att kunna utveckla sina egna färdigheter och lärande.
När vi tar med nya produkter för återförsäljare att lansera till sina kunder kommer Josefines ambition att erbjuda rätt support, kontakt och ledning vara till stor nytta för alla berörda.
Efter att ha arbetat på högprofilerade företag som Lyreco och nyligen Wolters Kluwer Scandinavia, tar Josefine med sig tio års framgångsrik försäljning, partnerskap och affärsutveckling som kommer att vara ett välkommet komplement till vårt växande team.
11th April 2019