Brightec Time OS-fördelar

Låt din lösning styra terminalen … inte tvärtom

[3 min läs]

Att hålla sig framme, än mindre att hålla jorden i teknikvärlden innebär att hela tiden tänka på kundens behov från flera riktningar. Så när vi hänvisar till ”kunder” betyder det inte bara våra WFM-lösningar Partners eller återförsäljare, utan också deras företagskunder. Vi behöver därför en 360 ° -vy av hela värdekedjan.
Denna vy utgör grunden för våra beslut under terminalen Operativsystemdesign och arkitekturplanering.

Men varför bygga något nytt när befintliga lösningar finns tillgängliga?


För att bygga en bra plattform säger det sig självt att vi måste lösa många tekniska krav, men för våra partners skull behöver vi också att den ska vara så flexibel som möjligt för att undvika risken för att vara inhägnad på en plattform som är för stel, restriktiv eller begränsad. Det är det sista utvecklarna vill ha. Vi måste ge dem en plattform där de kan visa upp sin kreativitet, modularitet och slutkund. fördelar.

”Detta ger våra partners en annan dimension av” systemförtroende ”.

För att göra det ger vi så mycket systemarkitekturöppenhet som möjligt och ger våra partners en annan dimension av ”system trust” genom att erbjuda alternativ för en smidig, flexibel och friktionsfri integration med våra API: er med deras tredjepartssystem. Hur flexibel är flexibel?
I jämförelse med att Windows® och Android® är fördefinierade och erbjuder viss begränsad flexibilitet, går vi mycket längre genom att köra tjänster i en hanterad miljö som möjliggör mycket mer kontroll över variablerna som är direkt påverkar applikationen som körs på terminalen

Som ett exempel; redan i den initiala terminalinställningsfasen kan applikations-URL: n direkt ställas in med vårt Management Interface. För att ge våra partners ännu mer val istället för att fixa det vid produktionspunkten / montering, om det är bekvämare, kan det ställas in vid ankomst till återförsäljaren eller till och med deras slutkund. Detta belyser flexibiliteten när som helst eller var du än befinner dig i värdekedjan.

Tänk på det så här – som Terminal Reseller istället för att behöva erbjuda flera terminaler som bara fungerar med specifika lösningar, kan du erbjuda kunder en terminal som är kompatibel med ett urval av webbleverantörer av WFM-lösningar. Även om slutkund, istället för att byta ut terminaler på grund av en ändring av lösningen, kan du tänka på capex de kan spara med samma terminal med framtida alternativa webbapplikationer.

Analogin är att du har en bil som på sommaren kan vara din supersportbil, på vintern din SUV och för resten av året är det din MPV. Slutligen; om du är en webbapplikationsutvecklare för WFM, T&A eller lön, får du fördelen med direkt tillgång till testmiljöer så att du kan få bättre optimering din lösning.

”Särskild vikt läggs också på säkerhets- och autentiseringsprotokoll”

För att göra vår plattform betydligt utvecklingsvänlig tillhandahåller vi Sandbox Mode för programvarutestning och verifiering. Detta är ett utmärkt sätt att tillhandahålla fullständig mjukvarosupport till våra befintliga och blivande partners för att göra sin programvara skräddarsydd enligt deras kundkrav. Särskild tonvikt läggs också på våra terminalsäkerhets- och autentiseringsprotokoll . Ingen kritisk data lagras i vår terminals filsystem där kundapplikationen körs. Utöver detta är kundapplikationen själv ansvarig för att hantera all applikationsdata under applikationens livscykel. När de kör applikationer i vår terminalmiljö, har utvecklare full kontroll från applikationsinitieringen hela vägen till testning av funktionerna i deras applikationsmoduler och gränssnitt i Sandbox Mode. För att bättre gränssnitt terminalfunktionerna erbjuder vi ”Controller API” för utvecklare att bygga sömlösa applikationer med fokus på hög prestanda och flexibilitet. I en så effektiv miljö tillåter vi applikationsutvecklare att anpassa API-gränssnitten enligt deras unika och speciella behov.

OK, men vad sägs om fördröjning, frysning eller den ökända blå skärmen?

För att komma runt detta är inga onödiga tjänster tillåtet att springa i bakgrunden som potentiellt hotar att kompromissa med huvudapplikationens prestanda. Denna undviker risken för att frysning av skärmen eller den fruktade blå dödsskärmen stoppar allt viktigt applikationsflöde och tvingar därefter en mycket obekväm och tidskrävande omstart av enheten. Det är en annan anledning till att vi tillhandahåller en dedikerad webbplattform som är fullt fokuserad på applikationsprestanda och effektivt utnyttjande av applikationsresurser.

”som lider av en fullständig krasch kan vara förödande”

Ett annat bra exempel på riskaversion är att våra lösningar kritiska filsystempartition är ”läs bara” för att undvika ett potentiellt system krasch vid terminalstängning på grund av strömavbrott. Även om det är tillräckligt dåligt att ha en strömavbrott, kan lidande av en fullständig krasch vara förödande för båda lösningarna för leverantörernas rykte, än mindre störningen i deras slutkundsverksamhet. Under tiden har vi ofta hört från WFM- eller Payroll-utvecklare hur terminalleverantörer hävdar att deras operativsystem är ”tillräckligt flexibelt”; men när utvecklarna försöker anpassa sin lösning till den kvävs de effektivt av för många frustrerande begränsningar. För att stödja våra partners strävar vi efter att vara så flexibla som möjligt eftersom det i slutändan inte handlar om oss utan om WFM-lösningen, det är design, funktioner och funktionalitet. Det är det som är viktigast. Sammanfattningsvis genom att ge våra partners så mycket kontroll med en så pålitlig systemarkitektur ger vi dem möjlighet att bygga en kvalitet, värdeöverföring och mer kundbehållande applikation.

Nu vem vill inte ha det.

I vårt nästa inlägg diskuterar vi ’Tillgänglighet i applikationer i offline-scenarier’. För att läsa det plus andra nyheter, åsikter och uppdateringar följer vi oss på LinkedIn

Hur kan vi hjälpa dig?