Brightec Time OS-fördelar

Låt din lösning styra terminalen … inte tvärtom

[3 min läsning]

I en föränderlig värld med snabb teknikutveckling gäller det att ha fokus på kundens behov ur flera perspektiv. Kund för oss är både våra partners och återförsäljare men också våra slutanvändare. Därför strävar vi efter att ha en 360° vy på vårt värdeerbjudande. Allt för kunns att erbjuda flexibla och kostnadseffektiva terminallösningar med högsta tillgänglighet och användarvänlighet.


En öppen plattform

Vår terminallösning kännetecknas av hög flexibilitet för att undvika begränsningar för våra partners. Genom att använda våra terminaler ska våra partners mjukvarulösningar framstå på ett ännu bättre sätt. Vår öppna systemarkitektur erbjuder olika alternativ för en smidig, flexibel och enkel integration.

Terminalen är färdigkonfigurerad före leverans

Alla terminalinställningar kan göras före leverans. Det betyder att terminalen är färdig att användas när den levererats till kunden. Det räcker med att ansluta en nätverkskabel samt en transformator för att terminalen ska starta och kunna börja användas.

Exempel på terminalinställningar är nätverks- och språkinställningar samt adress till den web-applikationsserver som terminalen ska ansluta till. Om någon terminal inställning behöver ändras så används terminalens Management Interface. På detta sätt kan kunderna fjärrstyra sina terminaler och ändra inställningar på ett smidigt sätt.

Terminalerna är optimerade för att köra webapplikationer. Det innebär att de kan fortsätta att användas även om man skulle byta till en annan leverantör av tidssystem. Våra terminaler är med andra ord en framtidssäker investering.

”En terminal med högsta säkerhet”

Terminalens operativsystem är optimerat för webapplikationer och samtidigt erbjuda högsta nivå av säkerhet. Terminalens filsystem är skyddat för att omöjliggöra ex virusangrepp. Vidare saknar terminalen en hemskärm vilket innebär att terminalen enbart kan visa den webapplikation som den är konfigurerad för. Dessutom är terminalen utvecklad för att kunna hantera strömavbrott på ett sätt som gör att terminalen startar upp automatiskt utan problem när strömmen kommer tillbaka.

Hur kan vi hjälpa dig?