PARTNERS

Den fortsatta framgången och tillväxten av Brightec Time Sweden beror på att var och en av våra pekskärmsterminaler är precisionstillverkade och kalibrerade för att hjälpa till att lösa kritiska WFM-, HRM- och Payroll-behov för både stora och små företag.

Vi måste dock erkänna det partnerskap som våra leverantörer, återförsäljare och webbapp-partners har, utan vilka det inte hade varit möjligt att distribuera de många tusentals pekskärmsterminaler som används varje dag under hela året.
Men vi måste också erkänna det partnerskap som våra leverantörer, återförsäljare och webbapp-partners har, utan vilka det inte hade varit möjligt att distribuera de många tusentals pekskärmsterminaler som används varje dag under året.

Här är några av de företag som vi är stolta över att samarbeta med..

Idag driver vi ett företag med fokus på att erbjuda våra kunder allt från standardlösningar till anpassade systemlösningar inom alkolås samt nyckel- och objekthantering. Det som skiljer oss är vår personliga service, vårt helhetstänk och vårt engagemang för kundrelationen….
besök

FAS Tech AB tillverkar och levererar industriella datorsystem och produkter. Allt från de enklaste datakorten till kompletta serversystem. De senaste åren har också anpassade datorer blivit mer efterfrågade. Framför allt de olika typerna av skärm- och surfplattor som vi har anpassat….
besök

pro7

Vi är unika på marknaden genom att kunna erbjuda en kraftfull molnbaserad totallösning inom personaladministration IE: support för tidsrapportering, resefakturering, bemanning, lön och HR-support. Flex HRM kan användas som ett komplett personalsystem eller med de system du behöver….
besök

Kontek är specialistbolaget som kan det här med lön. Med Kontek väljer du som kund önskad tjänstenivå; från ett molntjänstavtal där du själv utför löneadministrationen till en komplett outsourcinglösning för hela löneprocessen….
besök

pro18

Martinsson erbjuder ett nischproduktsortiment där vi fokuserar på produktområden som skärmar, inbäddade system, sensorer och trådlöst. Vi arbetar med ledande leverantörer för att säkerställa våra kunders behov av kvalitet och leveransprecision….
besök

pa

PA Kompetens består tillsammans med sina dotterbolag av ett antal kvalificerade lönekonsulter, personal- och teknikkonsulter. Vi har en bakgrund som sträcker sig från kvalificerade personalobjekt i börsnoterade företag till enklare lönehantering i mindre företag….
besök

Syftet med Planday är enkelt: att förenkla driften av din verksamhet med personal som jobbar i arbetspass. Vår innovativa lösning för schemaläggning har sparat nöjda kunder världen över, 80% i administrativ tid och 5% i personalkostnader. Skapa scheman, kommunicera med personal och gör löner snabbare samt…..
besök

SoftOne Group är ett nordiskt bolag som erbjuder molntjänsten SoftOne GO Affärs- och HR System till mindre och medelstora företag i Norden. Bland kunderna finns ICA, Elkedjan, Mathem, Tele2 butikerna, Instalco med flera inom detaljhandeln, service- och hantverksföretag och redovisningsbyråer….
besök

Vismas vision är att vara ledande inom automatisering av affärsprocesser. För att uppnå detta följer vi vårt uppdrag: att främja europeisk konkurrenskraft för att skapa tillväxt och effektivitet….
besök

YOUnited Professionals är idag en av de marknadsledande aktörerna inom löneoutsourcing. Vi har i snart 20 år sett till att tusentals anställda i hela Sverige får korrekt lön varje månad.Vi levererar idag lönetjänster till företag över hela Sverige, främst mellan 50-1500 anställda. Våra kunder återfinns i olika branscher och kollektivavtal…..
besök

ZKTeco är ett multinationellt företag som specialiserar sig på tillverkning och utveckling av ett stort antal multibiometriska säkerhetslösningar, inklusive åtkomstkontroll, tidsbesök, turnstiles och barriärer, CCTV, metalldetektorer, röntgeninspektion, integrerade programvarulösningar och inbäddad biometrisk och RFID-moduler….
besök

pro15-1”Brightec Time är i en spännande utvecklingsfas med många nya saker på gång och vi ser fram emot att vara en del av denna resa. Tillsammans har vi ett mycket starkt erbjudande som vi är övertygade om kommer att bli väl mottaget. ”

Christofer Freidlitz, CEO , TooEasy AB

”Med terminaler från Brightec Time kan vi erbjuda våra kunder kommunikation till vårt system oavsett arbetsmiljö.
Detta gör det möjligt för alla anställda att ha tillgång till vår lösning med hjälp av en kombination av tidsstämpelmaskinvara som är lämplig för deras organisation.
Vi är verkligen glada över att fortsätta med detta framgent”

Lotta Erdtman, CMO, Flex Applications

”Genom samarbetet med Brightec Time har vi kunnat leverera ett flertal helhetslösningar inom lön och tid som motsvarar våra kunders högt ställda krav på flexibel, modern och säker teknik”

Mats Melander, CEO,YOUnited Professionals


”Brightec Time har sedan länge varit en uppskattad samarbetspartner till Kontek. Via Brightec Time’s specialistkunskap avseende terminaler och kringutrustning kan våra kunder erbjudas lösningar som passar just deras verksamhet.”

Claes Anderson, Business Area Manager, Kontek